Ja se çfarë të vjen deri në talkSPORT dhe talkSPORT 2 …

Një zëdhënës i Gardai, forcat e policisë të Irlandës, refuzoi të konfirmojë për Times se McGregor është i dyshuari nën hetim. Arjen Robben dhe Frank Ribery do të largohet nga Bayern Munich në fund të sezonit, presidenti i klubit Bundesliga ka zbuluar. Holandezi...